שאריות של החיים
אתם לא מדמיינים; יש אוכל שהוא באמת טעים יותר אחרי יום במקרר. אז בין אם תאכלו את המנה המקורית או שתהפכו אותה למשהו חדש - קבלו 13 שאריות אוכל מומלצות.
עוד בנושא: כמה זמן שאריות אוכל מחזיקות במקרר
אתם לא מדמיינים; יש אוכל שהוא באמת טעים יותר אחרי יום במקרר. אז בין אם תאכלו את המנה המקורית או שתהפכו אותה למשהו חדש - קבלו 13 שאריות אוכל מומלצות.
עוד בנושא: כמה זמן שאריות אוכל מחזיקות במקרר
פסטה, ובמיוחד פשטידת פסטה, טעימה יותר אחרי יום במקרר. כל הטעמים הארומטיים - בצל, פלפל ושום - מתחזקים. רק להוסיף מעט מים כדי לשמור על לחות האטריות ולחמם.
בשר קצוץ ומתובל מכיל את אותם מרכיבים ארומטיים שהופכים אותו לטעים יותר לאחר לילה במקרר. גם נורא קל לשנות את המנה: להפוך לסנדוויץ', להוסיף לפסטה, למלא פלפלים…
עוד בנושא: טיפים לבישול שאתם חייבים להכיר
כל התבלינים שאתם מוסיפים לצ'ילי - כמון, קאיין, אורגנו, פפריקה או כל דבר אחר - מתמזגים לאחר זמן מה במקרר והופכים את התבשיל לדומיננטי וטעים יותר. אפשר לאכל לצד נאצ'וס, תפוח אדמה אפוי או פסטה מאתמול.
גם פיצה הופכת לטעימה יותר אחרי יום במקרר, אבל האופן שבו הפיצה מחוממת הוא קריטי. חממו בתנור או במחבת מכוסה. עדיף מחבת.
עוד בנושא: כלי מטבח שלא ידעתם שאתם צריכים
מרכיבים בקדירה כמו תפוחי אדמה, בצל וגזר סופגים את הטעם של הבשר והופכים למעדן. כן, כן וכן. מיליון פעמים כן.
קארי טעים יותר למחרת (ומחרתיים) מכיוון שהתבלינים (כמון, ג'ינג'ר, כורכום וכוסברה) הופכים הרמוניים יותר.
הודו לא שומני במיוחד, מה שאומר שהוא דווקא לא שומר היטב על הטעם. אבל עדיין יש לו מקום ברשימה המכובדת הזו מהסיבה שאפשר להפוך אותו לבסיס מעולה למרק, מילוי לבצקים ואפילו למרכיב עיקרי בפשטידה בשרית.
התרחקו מהמיקרוגל: עדיף לאכול עוף מטוגן כשהוא קר. הציפוי עלול לאבד קצת קראנץ', אבל הטעם הופך עז יותר. אם אתם מתעקשים לחמם, אז תנו לעוף לשבת שעה מחוץ למקרר וחממו בתנור על גבי רשת ובמצב אפייה.
כמובן שמרק הופך להיות טעים יותר למחרת. קל גם להוסיף קישוטים טריים כמו בצל ירוק, קרוטונים, אגוזים או ביצה קשה. אפשר לחמם גם במיקרוגל, זה לא מתייבש.
עוד בנושא: דברים שלא ידעתם שהמיקרוגל שלכם יכול לעשות
אטריות נודלס קרות או מנות עם רוטב מתקתק והרבה זנגביל ושום יחזיקו היטב במקרר. אם האורז נהיה קשה, אפשר לטגן אותו.
לא, הטורטיות בהחלט לא יהיו טעימות יותר יום למחרת. אבל הרבה אוכל מקסיקני כן הופך טעים יותר: טאקו בשר, מילוי אנצ'ילדה, פג'יטה, שעועית… לא חסר.
הכל טעים עם סירופ מייפל. טיפ: אפשר להכין כמות גדולה, להפריד עם נייר שעווה ולהקפיא.
נראה כי סלט ביצים, סלט טונה, סלט תפוחי אדמה או כל סלט קר על בסיס מיונז נעשה טעים יותר ברגע שהבצל, הסלרי, החרדל, השום והחריף מתמזגים ומתרככים. הוסיפו לזה כמה צנימים, והנה לכם ארוחת בוקר נהדרת.
עוד בנושא: ארוחות בוקר מדורגות לפי מספר הקלוריות