אנחנו על המפה
המטבח הישראלי הפך לשם דבר בקולינריה העולמית. סיבוב באמסטרדם, לונדון או ניו-יורק יפגיש אתכם עם מסעדות ישראליות רבות מספור, והתחרות רק הולכת וגוברת. הרבה ישראלים, ביניהם שפים מוכרים, בוחרים להיכנס לביזנס הקולינרי בחו"ל. רובם נשארים נאמנים למטבח הישראלי ולשורשיהם ומצטרפים לטרנד האוכל הישראלי בעולם. מעטים לוקחים סיכון, עוזבים את המוכר ונפתחים לעולמות קולינריים אחרים - ורק אלו הם הקומץ שמצליחים לזכות בכוכבי המישלן הנכספים.
מרבקה אורלין החלוצה ועד מושיק רוט החדשני - אלו הם 18 הישראליים שפתחו מסעדה בחו"ל, והפכו לסיפור הצלחה. בתיאבון.